Restorāns Pilī

+371 26521733 

Rezervēt galdiņu

Pils pagrabstāva Velvju zālē iekārtots omulīgs restorāns, kur katru dienu esiet laipni gaidīti baudīt lietišķas pusdienas ar sadarbības partneriem, romantiskas vakariņas divatā vai nosvinēt savu jubileju tuvāko draugu lokā. Restorāna galvenā ieeja ir no Parādes vārtu puses, lai atvieglotu viesu nokļūšanu Restorānā pat slēgtu Pils pasākumu laikā.

 

1birinupils rest2 tab

3birinupilsrest tab

4birinupils rest ieeja tab

  • Uzņemam viesus katru dienu no 13.00 līdz 21.00, bet jūnija, jūlija, augusta piektdienās un sestdienās līdz 22.00. Beidzamo pasūtījumu virtuvei pieņemam 15 minūtes pirms restorāna darba laika beigām.
  • Rezervējot galdiņu iepriekš, paziņojiet sargam rezervācijas laiku un vārdu un Jūsu auto ielaidīs pie restorāna stāvlaukumā par brīvu.
  • Iebraucot pie mums bez rezervācijas, saglabājiet iegādāto biļeti, jo, uzrādot to restorānā, par restorānā iztērētiem 30 eiro tā tiks atgriezta.

 

Ēdienkarte

 

4birinupils rest ieeja tab

pile restorans Large

20190325 1711211 Large

Uzkodas un salāti

Karstie bumbieru, spinātu salāti ar sinepju, Balzamiko mērci

€ 7,90 

Gaileņu žuljens 

€ 12,80

Cēzara salāti ar tīģergarneļu astītēm

€ 11,-

Baltvīna, ķiploku sviestā ceptas tīģergarneles ar pētersīļu, ķiploku svaigo mērci 

€ 13,50

Zaļo lapu salāti ar pīles krūtiņu, avenēm un aveņu etiķa mērci 

€ 11,90

 

Svaigu un marinētu dārzeņu plate ar mārrutku, krējuma un vinegreta mērci  10 personām 100 g/pers

€ 23,-

Zivju plate – laša patē, pašu kūpināta foreles fileja, ķiploku sviestā ceptas tīģergarneles, paipalu oliņas ar ikriem un citas zivju delikateses 10 personām (vienu dienu iepriekš pasūtot) 80 g/pers

€ 68,-

Gaļas plate 10 personām (vienu dienu iepriekš pasūtot) 80 g/pers

€ 56,-

 

Zupas

Ķirbju, apelsīnu krēmzupa ar garnelēm un piena putām

€ 8,60

Jūras velšu zupa – Bouillabaisse 

€ 9,-

Saimniecības „Zvirbulīši” lauku vistas buljons ar vistas gaļas klimpiņām “Qannelle” 

€ 8,30

 

Siltie otrie ēdieni

Spinātu, siera ravioli ar gaileņu mērci un ķiploku sviestā ceptiem spinātiem

€ 15,50

Grilēta zandarta fileja diļļu marinādē ar tvaicētiem dārzeņiem, puķkāpostu biezeni un krējuma, citronu mērci

€ 22,95

Citronzālē marinēta vistas fileja ar kartupeļu gratinē, burkānu biezeni un terijaki mērci 

€ 12,90

Pīles krūtiņa ar sinepēs un medū karamelizētiem burkāniem, zaļo zirnīšu biezeni un buljona mērci

€ 25,- 

Grilēta cūkas fileja ar selerijas biezeni, kārtaino groziņu, karamelizētiem sīpoliem un brūkleņu mērci

€ 14,10

Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar kartupeļu, spinātu biezeni un sviestā ceptiem medotiem dārzeņiem 

€ 22,-

 

Bērniem

Skaidiņās rīvētas kartupeļu pankūkas ar brūkleņu čatniju un skābo krējumu 

€ 6,50

Vistas filejas strēmelītes ar frī kartupeļiem, grillētiem dārzeņiem un skābā krējuma mērci 

€ 8,10

Pils melnais liellopu gaļas burgers ar fritētiem saldajiem kartupeļiem un karamelizētiem sīpoliem 

€ 10,90

Kraukšķīgās pankūkas ar zemeņu mērci

€ 5,10

 

Saldie ēdieni

Bīriņu Pilī gatavots ingvera, šokolādes un aveņu siera „Maskarpone” saldējums 

€ 7,50

Krēms brulē

€ 6,60

Melleņu saldējums griljāžas groziņā ar sīrupā izturētām mellenēm

€ 6,80

Karstais šokolādes fondants ar Biriņu Pilī gatavotu vaniļas saldējumu uz bezē drumstalām

€ 7,40

Rupjmaizes kārtojums 

€ 5,90

 

Četru veidu siera plate ar sezonas ogām, augļiem un pašu gatavotu džemu - 4 personām

60 g/pers siers un 100 g/pers augļi 

€ 20,-