Restorāns Pilī

+371 26521733 

 

Rezervēt galdiņu

Pils pagrabstāva Velvju zālē iekārtots omulīgs restorāns, kur katru dienu esiet laipni gaidīti baudīt lietišķas pusdienas ar sadarbības partneriem, romantiskas vakariņas divatā vai nosvinēt savu jubileju tuvāko draugu lokā. Restorāna galvenā ieeja ir no Parādes vārtu puses, lai atvieglotu viesu nokļūšanu Restorānā pat slēgtu Pils pasākumu laikā.

 

1birinupils rest2 tab

3birinupilsrest tab

4birinupils rest ieeja tab

  • Uzņemam viesus katru dienu no 13.00 līdz 21.00, bet jūnija, jūlija, augusta piektdienās un sestdienās līdz 22.00. Beidzamo pasūtījumu virtuvei pieņemam 15 minūtes pirms restorāna darba laika beigām.
  • Rezervējot galdiņu iepriekš, paziņojiet sargam rezervācijas laiku un vārdu un Jūsu auto ielaidīs pie restorāna stāvlaukumā par brīvu.
  • Ja plānojat nelielus, bet īpašus svētkus, tad piedāvājam izvēlēties restorāna galdu klāt kādā no Bīriņu Pils zālēm, balkoniem, terasēm vai pat Ezera lapenē, ēdienus un dzērienus izvēloties uz vietas pēc restorāna ēdienkartes vai arī pasūtot jau iepriekš. Pat brokastis uz kāda no pils balkoniem tikai Jums diviem vien kļūs par īpaši romantisku piedzīvojumu. Lasīt tālāk...
  • Iebraucot pie mums bez rezervācijas, saglabājiet iegādāto biļeti, jo, uzrādot to restorānā, par restorānā iztērētiem 30 eiro tā tiks atgriezta.

 

Romantiskas vakariņas

Sarkanā lavas kūka ar Bīriņu Pilī gatavotu vaniļas saldējumu un rozā vīns no Francijas Luāras ielejas būs kā jauks noslēgums romantiskām vakariņām Bīriņu Pils restorānā. 

 

2 Birinu pils Restorans edieni 26 01 2024 51

birinu pils restorans placen 640x483 mini

4 Birinu pils Restorans edieni 26 01 2024 131

Biešu karpačo ar Kalē lapu salātiem, ceptu pīles krūtiņu, grauzdētiem valriekstiem un aveņu balzamiko mērci

€ 9,40

Pērļu grūbu un biešu plāceņi ar ceptām burkānu rozītēm, biešu čipsiem un dzērveņu mērci

€ 10,50

Sarkanā lavas kūka ar Bīriņu Pilī gatavotu vaniļas saldējumu

€ 7,40

Pilnam ansamblim iesakām rozā vīnu no Francijas Luāras ielejas ar aveņu, plūmju un peoniju ziedu aromātu.

Les Grads Cedres Rose D’anjou 2021  0,75l

€ 22,50

 

Pamata ēdienkarte

 

4birinupils rest ieeja tab

pile restorans Large

20190325 1711211 Large

Uzkodas un salāti

Kvinojas salāti ar kazas sieru un upeņu čillī mērci

€ 7,50

Karstie bumbieru, spinātu salāti ar sinepju, Balzamiko mērci

€ 9,90 

Cēzara salāti ar tīģergarneļu astītēm

€ 13,80

Baltvīna, ķiploku sviestā ceptas tīģergarneles ar ananāsu, čillī mērci 

€ 15,90

Zaļo lapu salāti ar pašu kūpinātu lasi, kviešu dīgstiem, paipalu olu, zaļumu pesto

€ 9,50

 

Svaigu un marinētu dārzeņu plate ar mārrutku, krējuma un vinegreta mērci  10 personām 100 g/pers

€ 24,-

Zivju plate – laša patē, pašu kūpināta foreles fileja, ķiploku sviestā ceptas tīģergarneles, paipalu oliņas ar ikriem un citas zivju delikateses 10 personām (vienu dienu iepriekš pasūtot) 80 g/pers

€ 73,50

Gaļas plate 10 personām (vienu dienu iepriekš pasūtot) 80 g/pers

€ 58,80

 

Zupas

Ķirbju, apelsīnu krēmzupa

€ 7,50

Jūras velšu zupa – Bouillabaisse 

€ 11,50

Saimniecības „Zvirbulīši” lauku vistas buljons ar vistas gaļas klimpiņām “Qannelle” 

€ 8,50

 

Siltie otrie ēdieni

Spinātu, siera ravioli ar gaileņu mērci un ķiploku sviestā ceptiem spinātiem

€ 18,90

Grilēta zandarta fileja diļļu marinādē ar tvaicētiem dārzeņiem, puķkāpostu biezeni un krējuma, citronu mērci

€ 21,85

Glazēta vistas fileja ar kartupeļu gratinē, burkānu biezeni un terijaki mērci 

€ 15,10

Pīles krūtiņa ar sinepēs un medū karamelizētiem burkāniem, zaļo zirnīšu biezeni un buljona mērci

€ 22,-

Grilēta cūkas fileja ar selerijas biezeni, kārtaino groziņu, karamelizētiem sīpoliem un brūkleņu mērci

€ 16,70

Grilēta brieža fileja zem kadiķu dūmu kupola ar sviesta ķirbi, krāsnī ceptām bietēm, sakņaugu biezeņiem un grēvī mērci

€ 25,-

 

Bērniem

Vistas filejas strēmelītes ar frī kartupeļiem, grillētiem dārzeņiem un skābā krējuma mērci 

€ 10,80

Pils melnais liellopu gaļas burgers ar fritētiem saldajiem kartupeļiem un karamelizētiem sīpoliem 

€ 17,60

Kraukšķīgās pankūkas ar zemeņu mērci

€ 5,10

 

Saldie ēdieni

Bīriņu Pilī gatavots ingvera, šokolādes un aveņu, siera „Maskarpone” saldējums 

€ 10,50

Karstais šokolādes fondants ar Biriņu Pilī gatavotu vaniļas saldējumu uz bezē drumstalām

€ 7,40

Rupjmaizes kārtojums 

€ 6,90

Cepts ābols ar vaniļas saldējumu un medus lāsītēm 

€ 6,80

 

Četru veidu siera plate ar sezonas ogām, augļiem un pašu gatavotu džemu - 4 personām

60 g/pers siers un 100 g/pers augļi 

€ 20,-