Bīriņu Pils restorāna ēdienkarte

 +371 26 521 733 

Rezervēt galdiņu

 

BirinuPils restorans 3 tuncis          BirinuPils restorans 4          BirinuPils restorans 5

 

Uzkodas un salāti

 

Latviskās garšas - pašu gatavots ķimeņu siers, apmedots rudzu maizes grauzdiņš, zaļumi ar rabarberu čatniju, karamelizēti bumbieri

€ 8,-

 

Karstie bumbieru, spinātu salāti ar sinepju, Balzamiko mērci

€ 7,60

 

Kārtainās mīklas grozā cepts siera Maskarpones un gaileņu krēms, lapu salāti, tomāti un zaļumu pesto

€ 8,65

 

Cēzara salāti ar ķiploku sviestā ceptām garnelēm

€ 9,10

 

 Ceptas tīģergarneles ar saldi pikantu šokolādes, citrusu mērci

€ 11,-

 

 

Svaigu un marinētu dārzeņu plate ar mārrutku, krējuma un vinegreta mērci  10 personām

100 g/pers

€ 23,-

 

Zivju plate – laša patē, pašu kūpināta foreles fileja, ķiploku sviestā ceptas tīģergarneles, paipalu oliņas ar ikriem un citas zivju delikateses 10 personām (vienu dienu iepriekš pasūtot)

80 g/pers

€ 59,-

 

Gaļas plate 10 personām (vienu dienu iepriekš pasūtot)

80 g/pers

€ 49,-

 

Zupas

 

Aukstā biešu zupa ar dārzeņu kārtojumu un „Fetas” kazas sieru

€ 5,10

 

Brokoļu spinātu krēmzupa ar baltajām gliemenēm un marinētiem cukini spageti 

€ 6,90

 

Jūras velšu zupa - Bouillabaisse

€ 8,-

 

Saimniecības „Zvirbulīši” lauku vistas buljons  ar vistas gaļas klimpiņām “Qannelle’

€ 7,-

 

Jēra zupa

€ 8,10

 

Siltie otrie ēdieni

 

Spinātu, siera ravioli ar gaileņu mērci un ķiploku sviestā ceptiem spinātiem

€ 10,30

 

Gaileņu žuljens „Terinette” maizes bļodiņā ar mazsālītiem gurķiem

€ 13,70

 

Grilēta zandarta fileja diļļu marinādē ar tvaicētiem dārzeņiem, puķkāpostu biezeni un krējuma, citrona mērci

€ 14,90

 

Sviestā cepta  sama fileja  ar puķkāpostu biezeni, sarkanajiem rīsiem un spinātu wasabi mērci

€ 14.50

 

Grilēta vistas fileja ar kartupeļu laktām un brūkleņu mērci

€ 10,90

 

Pīles krūtiņa ar sinepēs un medū karamelizētiem burkāniem un pastinaku, zaļo zirnīšu biezeni un buljona mērci

€ 19.80

 

Grilēta cūkas fileja ar selerijas biezeni, kārtaino ābolu, brūkleņu groziņu, karamelizētiem sīpoliem un brūkleņu mērci

€ 12,30

 

„Sidrabjēru” jēra fileja ar kāļu biezeni, timiāna sviestā ceptu zilo kartupeli un sāls kažokā gatavotu bieti

€ 23,65

               

Liellopu fileja ar zaļajiem griķiem, ceptiem dārzeņiem, karamelizētiem sīpoliem un grēvi mērci

€ 24,90

 

Bērniem

 

Skaidiņās rīvētas kartupeļu pankūkas ar brūkleņu čatniju un skābo krējumu 

€ 6,50

 

Vistas filejas strēmelītes ar frī kartupeļiem, grillētiem dārzeņiem un skābā krējuma mērci

€ 8,10

 

Pils melnais liellopu gaļas burgers ar fritētiem saldajiem kartupeļiem un karamelizētiem sīpoliem  

€ 9,90

 

Kraukšķīgās pankūkas ar zemeņu mērci

€ 5,10

 

Saldējuma kokteilis

€ 3,- 

 

Saldie ēdieni

 

Melleņu saldējums, bezē un karameļu šokolādes lauskas, pistācijas un ruma sīrupā izturētas mellenes

€ 5,95

 

Karstais šokolādes fondants ar vaniļas saldējumu uz bezē drumstalām

€ 5,40

 

Krēms Brulē ar svaigām ogām

€ 4,95

 

Bīriņu Pilī gatavots ingvera, šokolādes un siera „Maskarpone” saldējums

€ 6,50

 

Rupjmaizes kārtojums

€ 4,60

 

Četru veidu siera plate ar sezonas ogām, augļiem un pašu gatavotu džemu - 4 personām

60 g/pers siers un 100 g/pers augļi 

€ 17,-