Šefpavārs 

Jau vairākus gadus vadu prasmīgo Bīriņu Pils virtuves komandu.  Mans moto – izmantot vietējo Latvijas produkciju, tajā skaitā Bīriņu Pils dārznieces izaudzētos labumus. Sadarbojoties ar Pārgaujas novada mednieku kolektīvu “Mārkulīči” bebra medījumu sagādē, “Sidrabjēru” - bioloģiskās jēra gaļas iegādē un daudziem citiem kvalitatīvu produktu piegādājošiem uzņēmumiem, tiek radīti Bīriņu pils restorāna neatkārtojamie ēdieni Jūsu iepriecinājumam. Man pašam gardākie Bīriņu Pils Restorāna ēdieni šķiet šokolādes kūka un Pils saldējumi.

 

Būsiet mīļi gaidīti Bīriņu Pils restorānā!
Ar cieņu,
Bīriņu Pils šefpavārs
Kaspars Rocēns

 

20171101 1701441 Medium

2sefs tab

3sefs tab